טיפ: כך מבשלים תפוח אדמה

טיפ: כך מבשלים תפוח אדמה

שוטפים את תפוחי האדמה, קולפים ושוטפים שוב.
חותכים לחתיכות בינוניות, שמים בסיר ומכסים במים.
מבשלים על להבה בינונית־גבוהה עד שהמים רותחים.
מנמיכים את עוצמת הלהבה לבינונית ומבשלים עוד כ־15 דקות, עד שתפוח האדמה רך (נועצים בכמה מהחתיכות סכין חדה. אם הן מחליקות מהסכין בלי להתפרק, התפוד מוכן).

שתף

1 תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.