טיפ: איך שומרים על עשבי תיבול רעננים?

טיפ: איך שומרים על עשבי תיבול רעננים?

קורה לכם שאתם קונים פטרוזיליה, שמיר או כוסברה טריים, משתמשים בהם להכנת סלט או מרק, ומגלים, כמה ימים אחר כך, שיש לכם במקרר צרורות כמעט שלמים ועייפים, שנאלצים להיזרק לפח? קבלו שני טיפים מועילים בעניין:
1. עוטפים את העלים הטריים (ללא שטיפה) בנייר עיתון.
2. מאחסנים בחלק התחתון של המקרר. כך הם לא יתקררו יותר מדי ולא יבלו מהר.

שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.