טיפ: איך מרפדים תבנית בנייר אפייה?

טיפ: איך מרפדים תבנית בנייר אפייה?

אם רוצים להעביר את העוגה לצלחת הגשה, כדאי לרפד את התבנית בנייר אפייה באופן שיקל על ההעברה ולא יפגע בשלמות העוגה. כך עושים:

1. גוזרים מנייר אפייה עיגול הגדול ב־2 ס"מ משטח התבנית.
2. מניחים אותו על התחתית, מניחים עליו את הטבעת וסוגרים כך ששולי הנייר מבצבצים.
3. גוזרים רצועות נייר בגובה הטבעת ומציבים אותן מסביב (עיסת העוגה תצמיד את הנייר לדפנות).
4. לפני ההגשה, מניחים את הצלחת ליד התבנית, מסירים את הטבעת והנייר ומושכים את העוגה לצלחת בעזרת שולי הנייר התחתון. מוכן!

שתף

1 תגובה

  1. Pingback: בראוניז | בית הספר לבישול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.