טיפ: איך מפרקים רימון?

טיפ: איך מפרקים רימון?

הנה שיטה קלה ויעילה להפרדת גרגרי הרימון מהקליפה:
חוצים את הרימון לרוחב. מניחים את אחד החצאים על כף יד פרושה ומניחים אותה מעל קערה. אוחזים ביד השנייה בכף מתכת גדולה ומכים, בכוח מסוים, על הקליפה, סביב־סביב, כך שכל הגרגרים ייפרדו וייפלו לתוך הקערה מבין האצבעות. מסלקים מהקערה חלקי קליפה או חלקים לבנים שנפלו אליה. מוכן.

איך בוחרים רימון?
1. רימון כבד = גרגרים עסיסיים.
2. בדקו שקליפתו, בסיסו וכתרו שלמים.

שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *