טיפ: איך מכינים קרוטונים בבית?

טיפ: איך מכינים קרוטונים בבית?

1. מחממים את התנור ל־165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 פורסים 6-5 פרוסות לחם די עבות (עדיף מלחם לא טרי), חותכים לקוביות ושמים בקערה.

3. מוסיפים 4-3 כפות שמן זית, כ־1/2 כפית מלח (עדיף גס) וקצת פלפל שחור ומערבבים בעדינות.

4 מפזרים בשכבה אחת בתבנית, ואופים כ־10 דקות, עד שהלחם זהוב ויבש. מוכן.

שתף

1 תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.