- רוחצים 1 ק"ג עגבניות בשלות, טריות וטעימות (עגבניות תמר איכותיות יתאימו מאוד).
- חורצים בתחתית כל עגבנייה חתכים בצורת איקס – קצרים ולא עמוקים, שרק חודרים את עובי הקליפה – ומניחים בקערה.
- מרתיחים קומקום מלא מים. יוצקים את המים על העגבניות, מניחים לכ־10 דקות ומוציאים את העגבניות בכף מחוררת.
- מניחים לעגבניות להתקרר מעט ומסירים את הקליפה בידיים (אם צריך, נעזרים בסכין). בעזרת סכין חדה, נפטרים מהעוקצים.
- מניחים מגררת גסה בתוך קערה ומגררים את העגבניות. מוכן.
טיפ: איך מכינים עגבניות מרוסקות?

השאר תגובה
שתף