טיפ: איך מכינים עגבניות מרוסקות?

טיפ: איך מכינים עגבניות מרוסקות?
  • רוחצים 1 ק"ג עגבניות בשלות, טריות וטעימות (עגבניות תמר איכותיות יתאימו מאוד).
  • חורצים בתחתית כל עגבנייה חתכים בצורת איקס – קצרים ולא עמוקים, שרק חודרים את עובי הקליפה – ומניחים בקערה.
  • מרתיחים קומקום מלא מים. יוצקים את המים על העגבניות, מניחים לכ־10 דקות ומוציאים את העגבניות בכף מחוררת.
  • מניחים לעגבניות להתקרר מעט ומסירים את הקליפה בידיים (אם צריך, נעזרים בסכין). בעזרת סכין חדה, נפטרים מהעוקצים.
  • מניחים מגררת גסה בתוך קערה ומגררים את העגבניות. מוכן.
שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.