טיפ: איך מחלצים עוגה מהתבנית?

טיפ: איך מחלצים עוגה מהתבנית?

להגשה נאה ולפריסה נוחה של עוגות בחושות, כדאי לחלץ אותן מהתבנית. וכך עושים:
1. מניחים לעוגה להצטנן לגמרי. בזמן הזה העוגה מתייצבת.
2. מניחים על פתח התבנית קרש חיתוך. ביד אחת אוחזים בתחתית התבנית ואת היד השנייה פורשים על הקרש, שיהיה יציב. הופכים את ה"מבנה" – עכשיו הקרש תחתון והתבנית עליו. מניחים את הקרש על משטח העבודה ומרימים בזהירות את התבנית. העוגה הפוכה, על הקרש.
3. מניחים על העוגה צלחת הגשה או כלי אחסון מתאים, והופכים את ה"מבנה" פעם נוספת באותה דרך. מסירים את הקרש ומגישים.

שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.