טיפ: איך חותכים פלפל חריף?

טיפ: איך חותכים פלפל חריף?

חותכים ומסירים את הגבעול של כל פלפל. חוצים כל פלפל לאורכו, מניחים כל מחצית על קרש החיתוך, אוחזים בקצה ביד אחת ובעזרת היד השנייה מעבירים חוד סכין לאורך  הפלפל ומסירים את הגרעינים וחלקי הפנים (אל תגעו בידיים בחלקים האלה, הם חריפים מאוד. אחרי החיתוך רוחצים ידיים ונמנעים לגעת בעיניים או בפה). חותכים כל מחצית פלפל לרצועות,לאורך, ואז לחתיכות קטנות מאוד. ממשיכים בהתאם להוראות במתכון.

שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.