טיפ: איך חותכים בצל בלי לבכות?

טיפ: איך חותכים בצל בלי לבכות?

הנה ארבע שיטות שגם אם לא יעזרו, בטח לא יזיקו:

  • חותכים מסביב לשורש הבצל עיגול בקוטר כ־1 ס"מ ובעומק כ־ 1.5 ס"מ ומנתקים אותו. חלק זה מכיל את המרכיבים שמתנדפים במהלך החיתוך יוצרים את תגובת הצריבה והדמע. קוצצים את כל השאר.
  • מאחסנים את הבצל כשעה במקרר או כרבע שעה במקפיא לפני החיתוך.
  • מרטיבים מגבת במים וסוחטים. מקפלים אותה ומניחים על העורף כמו צעיף, כך ששולי המגבת מונחים משני צדי הצוואר. חותכים.
  • לועסים מסטיק בטעם מנטה בזמן החיתוך.
שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.