טיפ: איך בוחרים כבד?

טיפ: איך בוחרים כבד?

חשוב מאוד לבחור כבד טרי, וכדאי לקנות במקום מוכר ומומלץ.
כבד טרי נראה מבריק וללא כתמים ירוקים ואחרים. כדאי לבחור כבדים בהירים שהם שומניים יותר ומתקבלים טעימים יותר. רקמות חיבור לבנות או כלי דם שנותרו אפשר לחתוך ולסלק. 

אם משתמשים בכבד איכותי מוקפא, מוציאים אותו מהאריזה כארבע שעות לפני הסעודה, מעבירים לצלחת ומניחים להפשרה. לפני הטיגון מעבירים את הכבדים, ללא הנוזלים, לצלחת נקייה וסופגים מהם עודפי נוזלים בנגיעות עדינות עם נייר סופג.

שתף
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.